Természetes szépség extrákkal

Szépségszalonunk Pécsett, a Jókai tér 5. szám alatti ingatlan hangulatos belső udvarán kialakított üzletében folytatja kozmetikai, sminktetováló és mezoterápiás tevékenységét.

Tompó Rita kozmetikus vezetése mellett folyó kezelések során korszerű természetes anyagokat és higiénikus, egyszer használatos eszközöket alkalmazunk.

Kozmetikusunk naponta tapasztalja vendégein, hogy egy kozmetikai beavatkozás, időtartamától függetlenül új energiákat képes adni. Feltölti a testet és a lelket. Tudjuk, ehhez három dologra van szükség:

  • megfelelő környezet,
  • minőségi kozmetikum,
  • szakszerű, tapasztalt kéz.

Nálunk mind három megtalálható.

A sminktetováláshoz és a mezoterápiás kezelésekhez szükséges anyagokat a GOOCHIE Permanent Make-up termékek gyártójától, közvetlenül szerezzük be.

Valamennyi általunk használt GOOCHIE Permanent Make-up termék rendelkezik német és amerikai „very good” minősítésű megfelelőségi tanúsítvánnyal és a használatához szükséges engedéllyel.

Mind a mezoterápiás, mind a kozmetikai kezelésekhez használjuk a Helia-D Professional termékeit. A Helia-D a minőségi magyar kozmetikumok szimbóluma. Az összes termékük

  • csak növényi hatóanyagokat tartalmaznak
  • parrabénmentesek
  • kőolajszármazék-mentes
  • nem tartalmaznak allergéneket
  • nem tartalmaznak mesterséges színezéket.

A Helia-D több mint 40 terméke közül választva igyekszünk a mezoterápiás és a kozmetikai kezelések minden fázisára hatékony megoldást nyújtani.

Szépségszalonunkban személyes konzultáción fogadjuk kedves vendégeinket és igyekszünk számukra a legmegfelelőbb kezelési ajánlatot tenni.

Hisszük és valljuk, hogy minden nő számára az önmagára, szépségápolására fordított idő megtérül a mindennapjaiban.

Kérjük, keressen meg bennünket, hogy segíthessünk egy személyre szabott szépségkezelési ajánlattal.

Elérhetőségeink

Pécsi szépségszalonunk

7621 Pécs, Jókai tér 5.

Telefon: 20/337-7222

Web: www.sminkudvar.hu

Kövess minket

Partnereink

Goochie

Helia-D