Sminktetoválás

A sminktetoválással természetes anyagok és higiénikus technológia használatával visszaadjuk és megerősítjük arca karakterét. Az időtálló anyagok, a bevált technológia és a képzett szakemberek együttesen biztosítják az egyéniségéhez illő, magabiztos megjelenést. A sminktetoválással létrejövő állandó sminket a hétköznapokban újra és újra elkészíteni lehetetlen. A személyes konzultáció során közösen megbeszéljük és kiválasztjuk azokat a technikai és színbeli lehetőségeket, melyekkel a legjobb eredményt érhetjük el.

Célunk olyan sminktetoválás elkészítése, mely nem megváltoztatja arcát, hanem diszkréten szépíti. A sminktetoválással nem csak sminket készítünk, hanem olyan – szinte fájdalommentes – beavatkozást alkalmazunk, melynek eredményét hosszú ideig mutatja tükrünk.

A sminktetoválás során kizárólag természetes anyagokat tartalmazó festéket juttatunk, higiénikus, egyszer használatos tűfejekkel a bőrbe.

Szemkontúr tetoválás


A szemkontúr tetoválás során többfajta technológiával érjük el, hogy szemei tartós hangsúlyt kapjanak. Az alsó és felső szemhéj kontúrjának sminktetoválása ellensúlyozza a szempillák hiányát és észrevehető mélységet kölcsönöz a szemek számára.

Bővebben…

Szemöldök tetoválás


A szemöldökünk formája és színe arcunkat egyedivé teszi. A szemöldök a sminktetoválás segítségével megújítható. A tetoválás megkezdése előtt felrajzoljuk a szemöldök ívét és vastagságát, mellyel segítünk előre láthatóvá tenni a végeredményt.

Bővebben…

Szájtetoválás


A szájtetoválás során hangsúlyt adunk a szájnak, korrigáljuk az esetleges formai, szimmetriai problémákat. A szájtetoválással befolyásolhatjuk az ajkak formáját. Optikailag növelhetjük azokat, feltöltés nélkül.


Bővebben…

Orvosi tetoválás


A sminktetoválás legújabb területét jelenti az orvosi mikropigmentációnak is nevezett sminktetoválások készítése. Ennek során a bőr természetes elváltozásából, betegségből, balesetből, műtétből eredő sérüléseket, megmaradt hegeket, pigmenthiányokat fedünk el, szüntetünk meg.

Bővebben…

Utókezelés


Minden vendégünk részére biztosítunk speciális krémet, melynek használatát javasoljuk a sminktetoválást követően. Ezen beavatkozás-specifikus, természetes anyagokból álló készítmények segítik, hogy az új sminktetoválások hosszan megőrizzék az elérni kívánt eredményt.

Bővebben…