Szájtetoválás

A szájtetoválás során hangsúlyt adunk a szájnak, korrigáljuk az esetleges formai, szimmetriai problémákat. A szájtetoválással befolyásolhatjuk az ajkak formáját. Optikailag növelhetjük azokat, feltöltés nélkül.
Szájtetoválási technikák:

Szájtetoválás
  • Szájkontúr tetoválásakor az ajkak külső vonalát rajzoljuk meg. Ez az alapja a szájtetoválások készítésének, önmagában már ritkán alkalmazzuk.

  • Satírozásnál a szájkontúr külső vonalának megrajzolása utáni szájterületet a száj felé haladva plasztikusan árnyékoljuk. Elmossuk a határozott külső vonalakat az ajkak belseje felé. A satírozást a kontúr színénél halványabb árnyalattal is végezhetjük. A vendég által elérni kívánt hatás érdekében használjuk a teljes satír és a félsatír technikát. Ezek közötti különbséget az jelenti, hogy a száj mekkora felületét érinti az árnyékolás. Félsatírnál az ajkak nagy része megőrzik eredeti színét, míg a teljes satír a teljes száj újraszínezését jelenti.

  • Térbeli szájtetoválásnál az ajkak eredeti méretét és kontúrját növeljük meg optikailag, implantálás nélkül. Ezzel lényegesen karakteresebbé válik az arcon a szájrész. Ezen tetoválás során is alkalmazható a satír vagy a félsatír technika.

  • Javításra a korábbi szájtetoválások is szorulhatnak. Mód van az új technikákkal a korábbitól eltérő szájkontúr kialakítására is. Tehát a meglévő szájtetoválás javításakor színbeli és/vagy formabeli korrekciót is elérhetünk.


További sminktetoválási lehetőségek

Szemkontúr tetoválás

A szemkontúr tetoválás során többfajta technológiával érjük el, hogy szemei tartós hangsúlyt kapjanak.

Tovább…

Szemöldök tetoválás

A szemöldökünk formája és színe arcunkat egyedivé teszi. A szemöldök a sminktetoválás segítségével megújítható.

Tovább…

Orvosi tetoválás

A sminktetoválás legújabb területét jelenti az orvosi mikropigmentációnak is nevezett sminktetoválások készítése.

Tovább…

Utókezelés

Minden vendégünk részére biztosítunk speciális krémet, melynek használatát javasoljuk a sminktetoválást követően.

Tovább…