Szemöldök tetoválás

A szemöldökünk formája és színe arcunkat egyedivé teszi. A szemöldök a sminktetoválás segítségével megújítható. A tetoválás megkezdése előtt felrajzoljuk a szemöldök ívét és vastagságát, mellyel segítünk előre láthatóvá tenni a végeredményt.

A szemöldök tetoválás elkészítése során többféle technikát használhatunk, melyek kiválasztásánál a vendég egyéni adottsága és igényei döntenek.

  • Szálas szemöldök készítésénél természetes ívű szőrszálakat rajzolunk a szemöldök ívének megfelelően. Így érhető el az eredetivel megegyező hatás. Ezen technikánál is használhatunk több színt is a vendég adottságainak és kérésének megfelelően.

  • Satírozott szemöldök készítésénél a szemöldök egy tömör forma, teljesen besatírozva. Karakteresebb és akár sötétebb hatást is érünk el vele, mint a szálas technikával.

Szemöldök tetoválás
  • Kombinált szemöldök tetoválás során egy világosabb színnel satírozott alapot készítünk, majd ebbe sötétebb színnel berajzoljuk a szálakat. Így lágyabb eredményt kapunk, mint a satírozott technikánál.

  • Javítások esetén a korábbi, formailag nem megfelelő vagy megkopott tetoválásokat korrigáljuk. A korrekció során a legújabb technológiák és természetes festékanyagok használatával elérjük a kívánt eredményt.


További sminktetoválási lehetőségek

Szemkontúr tetoválás

A szemkontúr tetoválás során többfajta technológiával érjük el, hogy szemei tartós hangsúlyt kapjanak.

Tovább…

Szájtetoválás

A szájtetoválás során hangsúlyt adunk a szájnak, korrigáljuk az esetleges formai, szimmetriai problémákat.

Tovább…

Orvosi tetoválás

A sminktetoválás legújabb területét jelenti az orvosi mikropigmentációnak is nevezett sminktetoválások készítése.

Tovább…

Utókezelés

Minden vendégünk részére biztosítunk speciális krémet, melynek használatát javasoljuk a sminktetoválást követően.

Tovább…